Kylpyhuone­remontti Jyväskylässä ammattilaisen tekemänä

Ammattitaidolla toteutettu kylpyhuoneremontti Jyväskylän seudulla onnistuu parhaiten, kun siitä vastaa paikallinen remontti- ja rakennusalan ammattilainen Rakennuspalvelu S Tervo. Teemme kylpyhuoneremontit laadusta tinkimättä asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, uusien pinnat ja kylpyhuonekalusteet asiakkaan toivomilla väreillä ja materiaaleilla. Lopputuloksesta tulee varmasti mieleinen, kun olet päässyt vaikuttamaan projektiin alusta alkaen. Meille tällainen asiakaslähtöinen, laadusta tinkimätön palvelu onkin suorastaan kunnia-asia.

Valitse meidät kylpyhuoneremontin toteuttajaksi, saat yksilöityä ja luotettavaa palvelua

 

Tarvitsi kylpyhuoneesi sitten pientä pintaremonttia tai kokonaisvaltaisen uudistuksen saunaremonttia myöten, me autamme sinua toteuttamaan unelmiesi kylpyhuoneen. Kartoitamme mielellämme nykyisen kylpyhuoneesi kunnon ja autamme kylpyhuoneremontin suunnittelussa sekä pintojen ja materiaalien valinnassa. Pienilläkin tarkkaan harkituilla muutoksilla kylpyhuoneen käyttömukavuus paranee huomattavasti! 

 

Kylpyhuoneremontti voi sisältää tarpeiden mukaan esimerkiksi:

 

· Kylpyhuonekalusteiden ja valaisimien vaihdot

· Hanojen ja lavuaarien uusimiset

· Laattojen ja pintojen vaihdot purku- ja asennustöineen

· Saunan remontoinnin

· Kosteusmittaukset

 

Meiltä saat sertifioidut ja turvalliset märkätilatyöt sekä tarvittavat sopimukset, todistukset ja asiakirjat valmiiksi täytettynä!

Valitse mieluisat materiaalit kylpyhuoneeseen itse

 

Toteutamme kylpyhuoneremontit asiakkaan valitsemin materiaalein. Voit etsiä silmääsi miellyttävät kalusteet, laatat, valaisimet, lavuaarit, hanat, suihkut ja tasot mistä tahansa, ja me tilaamme ja asennamme ne kylpyhuoneeseesi. Annamme mielellämme myös suosituksia erilaisten pintojen ja elementtien valinnasta. Kylpyhuoneremontti räätälöidään aina kohteen mukaan – teemme niin Avaimet käteen -remontteja kuin yksittäisiä remonttitöitäkin. Kylpyhuoneremontit onnistuvat kaikkiin kohteisiin Jyväskylässä; omakotitaloihin, kerrostaloihin, liiketiloihin sekä julkisiin tiloihin.

 


Kylpyhuoneremontti alan ammattilaisilta 

 

Rakennuspalvelu S Tervolta saat ammattitaitoisen ja sertifioidun kylpyhuoneremontin huolellisesti ja kilpailukykyiseen hintaan toteutettuna. Pitkä kokemuksemme märkätilojen remontoinnista takaa, että vedeneristyksistä ja kosteusmittauksista huolehditaan asianmukaisesti. Lisäksi kalusteiden, laattojen ja pintojen asennus ja purku sujuu vaivattomasti kierrätyksineen. Neuvomme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa sekä laadimme kotitalousvähennystodistuksen kylpyhuoneremontin osuudesta.

Kylpyhuoneremontti Jyväskylä – ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme

 

Joskus kylpyhuoneremontin aloittaminen venyy edessä häämöttävän työmäärän pelossa. Kun kylpyhuoneremonttisi kaipaa luotettavaa toteuttajaa Jyväskylässä tai muualla Keski-Suomen seudulla, voit kääntyä turvallisin mielin meidän puoleemme! Me autamme kylpyhuoneremontin toteuttamisessa alusta alkaen. Teemme remontin aina asiakkaan aikataulun mukaisesti ja sovimme etukäteen sopivan ajankohdan remontille.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme palvella juuri sinua. Halutessasi voit myös lähettää meille suoraan tarjouspyynnön – vastaamme kaikkiin kyselyihin mahdollisimman nopeasti.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palvelus­tamme

Kun kylpyhuone­remontti kaipaa luotettavaa toteuttajaa Jyväskylässä tai muualla Keski-Suomen seudulla, voit kääntyä turvallisin mielin meidän puoleemme. Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää siitä, kuinka voisimme palvella juuri sinua. Halutessasi voit myös lähettää meille suoraan tarjouspyynnön – vastaamme kaikkiin kyselyihin mahdollisimman pian.

 

kylpyhuoneremontti kylpyhuoneremontti kylpyhuoneremontti kylpyhuoneremontti kylpyhuoneremontti