Remontti- ja saneeraustyöt Jyväskylän seudulla

Rakennuspalvelu S Tervo toteuttaa kaikenlaiset remontit laidasta laitaan Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Pintaremontit, kalusteasennukset, keittiöremontit sekä toimitilojen ja liiketilojen saneeraukset ynnä muut alan palvelut hoituvat meiltä varmalla otteella. Kaikissa remonteissa ja rakennusprojekteissa hanke alkaa asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden kartoittamisella, materiaalien ja värimaailman valitsemisella ja muista tarpeellisista yksityiskohdista sopimisella. Tämän jälkeen toteutamme remontin, jonka jälkeen sinun ei tarvitse kuin vain nauttia lopputuloksesta. Helppoa, vai mitä?

Teemme mm. seuraavat remontit Jyväskylässä ja Jyväskylän lähialueilla:

 

· Seinä- ja lattiapintojen uusimiset

· Keittiöremontit

· Julkisivun maalaukset

· Terassien rakentamiset ja ulkopintojen maalaukset

· Toimistojen ja liiketilojen remontit


Asiakaslähtöinen palvelu on meillä remontin tärkein lähtökohta!

Niin monta kuin on remontteja, on myös erilaisia toiveita – siksi jokainen remontti on tärkeä aloittaa huolellisesta tarpeiden kartoituksesta asiakkaan kanssa. Olemme mielellämme mukana ideoimassa remontin lopputulosta jo suunnitteluvaiheessa. Meillä on pitkä kokemus erilaisista remontti- ja rakennustöistä, joten osaamme nopeasti ehdottaa remontille erilaisia toteutustapoja sekä arvioida luotettavasti remontin keston ja kustannukset. Olit sitten remontoimassa kotia, toimistoa, vapaa-ajan asuntoa tai rakentamassa takapihalle saunamökkiä, voit olla yhteydessä meihin. Asiakkaamme saavat täysin vapaasti valita haluamansa pinnat, laatat, lattiat, maalit ja kalusteet keltä tahansa valmistajalta – näin remontin lopputulos ei ainakaan jää mieluisista väreistä tai materiaaleista kiinni!

 

Remontit ja rakentaminen suurempiinkin kohteisiin

Remontoimme myös suurempia tiloja, kuten esimerkiksi yritysten työtiloja ja varastoja. Saat meiltä muun muassa lattioiden remontoinnit, kaapistojen asennukset ja muut saneeraustyöt kiinteistön remontoivasta pinta-alasta riippumatta. Remontin kaikki osa-alueet toteutetaan osaavasti ja huolellisesti. Tarvittaessa hyödynnämme yhteistyöverkostoamme remontin oheistöissä. Sinun ei tarvitse siis kantaa huolta mistään. Takaamme, että työn jälki on laadukasta ja remontti hoituu juuri niin kuin on sovittu!

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Meiltä saat tarpeidesi mukaisen remontin sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti. Asiakkaitamme Jyväskylässä ovat sekä yksityishenkilöt että yritykset. Tulemme paikalle asianmukaisin työkaluin ja tarvikkein hoitamaan remontin kerralla kuntoon – päättäväistä palveluasennetta unohtamatta! Huolehdimme remonteissa aina myös asianmukaisesta suojauksesta, jälkien siivoamisesta sekä remonttijätteen kierrätyksestä. Meille on tärkeää toteuttaa remontit nopeasti aiheuttamatta ylimääräistä huolta tai vaivaa, sillä tiedämme, miten stressaavia pitkälle venyvät remonttiprojektit voivat olla. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kerro, minkälaista palvelua voisimme tarjota juuri sinulle!